1/6

Gepubliceerd
2024-10-06

Klasseflits Ivanovic levert Union een punt op in Brugge

In een intense wedstrijd op Jan Breydel kwam Union op voorsprong via haar jonge Kroatische spits. Maar uiteindelijk maakte Mechele nog gelijk.

Union begon minder goed dan gewoonlijk. De eerste tien minuten waren voor de gastheer. Al dreigde Union wel concreet met Fuseini, Mignolet redde.

De grootste kans was wel voor Club Brugge, Skroras kon niet besluiten alleen voor Moris.

In de tweede helft brak Franjo de ban. Een heerlijke toets gevolgd door ditto afwerking en 0-1 voor Union. Nadien nam Brugge het heft helemaal in handen. Scoren lukte helaas voor ons ook via Mechelen op hoekschop.

Het bleef bij 1-1 en zo duiken we de interlandperiode in. Volgende week zaterdag 19 oktober spelen we tegen KAA Gent in het Marienstadion. De laatste tickets gaan nu in verkoop op onze ticketingwebsite.